Zonnebloempittenactie 2016

Het is weer tijd voor onze jaarlijkse Zonnebloempittenactie! Voor Scouting Gaanderen een erg belangrijke actie. We kunnen hier geld mee verdienen wat wordt gebruikt om de contributie laag te houden en nieuw materiaal te kopen. We verwachten dan ook dat alle leden onze enthousiasme delen en een steentje bij zullen dragen.

Tijdens de Zonnebloempittenactie gaan we in Gaanderen langs de deuren om Zonnebloempitten te verkopen. Eén zakje zonnebloempitjes kost € 1,- en 3 zakjes verkopen we voor € 2,-. Wie in augustus de hoogste Zonnebloem krijgt wint een cadeaubon van Van der Eem in Terborg. 

De Zonnebloempittenactie is dit jaar in week 12 (donderdag 24, vrijdag 25 en zaterdag 26 maart). De Explorers en Scouts zullen tijdens hun opkomst al beginnen met het verkopen van de Zonnebloempitten. Omdat het deze week vroeg donker is beginnen we om half 7 in plaats van 7 uur. Op zaterdag 26 maart is het de bedoeling dat alle leden zich om 10 uur bij het scoutinggebouw verzamelen. We gaan dan gezamenlijk verkopen. 

Daarnaast hebben alle leden de afgelopen week een tas met Zonnebloempitten gekregen. Het is de bedoeling dat iedereen deze Zonnebloempitten gaat verkopen (aan familie, vrienden en kennissen) en het geld bij je eigen leiding weer in te leveren. Dit kan nog een week later tot en met zaterdag 2 april.  

Per speltak is er een leuke prijs voor degene die het meest verkoopt! 

De eerste posters hangen ook al in Gaanderen en hier zijn een aantal leuke foto's van gemaakt!

back top