Zonnebloempittenactie

Het is weer tijd voor onze jaarlijkse Zonnebloempittenactie! Voor Scouting Gaanderen een erg belangrijke actie. We kunnen hier geld mee verdienen wat wordt gebruikt om activiteiten te organiseren en nieuw materiaal te kopen. We hopen dan ook dat alle leden ons enthousiasme delen en een steentje bij zullen dragen.

Tijdens de Zonnebloempittenactie gaan we in Gaanderen langs de deuren om Zonnebloempitten te verkopen. Eén zakje zonnebloempitjes kost € 1,- en 3 zakjes verkopen we voor € 2,-. Wie in augustus de hoogste Zonnebloem heeft wint een cadeaubon van Van der Eem in Terborg. 

De Zonnebloempittenactie is dit jaar in week 14 (Donderdag 7 april, vrijdag 8 april en zaterdag 9 april).  De Explorers en Scouts zullen tijdens hun opkomst al beginnen met het verkopen van de Zonnebloempitten. 

Op zaterdag 9 april is het de bedoeling dat alle leden zich om 10 uur bij het scoutinggebouw verzamelen. We gaan dan gezamenlijk verkopen. 

Daarnaast krijgen alle leden komende week een tas met Zonnebloempitten. Het is de bedoeling dat iedereen deze Zonnebloempitten gaat verkopen (aan familie, vrienden en kennissen) en het geld bij je eigen leiding weer in te leveren. Dit kan tot en met zaterdag 16 april.  

Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door:

logo-corthogreen.jpg

Zaden t.b.v. onze zonnebloem actie

Corthogreen bv
Steverinkstraat 50
7011 JN Gaanderen
Tel. +31 (0)315 345 113
Fax. +31 (0)315 345 140
http://www.corthogreen.com


vandereem.jpg

Sponsering dinerbon tbv zonnebloemactie

Grand Cafe van der Eem
St. Jorisplein 10
7061CN Terborg
t: 0315 323045
www.vandereem.nl


back top