Jachtdropping door de scouts

Twee scouts, Lieke en Bradley, besloten vrijdag 3 maart zelf een jachtdropping te organiseren. Al snel hadden ze het voor elkaar dat ze genoeg jagers hadden geregeld. Hoe meer jagers hoe beter. Deze jagers zijn de scoutsLijdingx en gelukkig ook nog heel wat roverscouts.

28.03.2017 19:39:14

Alle scouts zijn goed op tijd aanwezig. Als eerst werden de jagers nog geïnformeerd over hoe ze moeten rijden/fietsen. De groepen werden vervolgens verdeeld. De groep Bradley, Iris, Thijs, Lars en Gwen begonnen als eerste bij de Vreeltstraat. De groep van Lieke met Colin, Amber en Bas begonnen bij de aaltschep aan de Steverinkstraat. Later begonnen ook de groep van Jip, Wessel, Hannah en Anne aan de Vreeltstraat en Remco, Jelle, en Jannes bij de Steverinkstraat.

Het einde van de opkomst is in zicht en de groep van Lieke, Colin, Amber en Bas is als eerste binnen. Deze groep is in totaal 4x gepakt door de jagers. De groep van Remco, Jelle en Jannes is ook maar 4x gepakt. De groep van Bradley, iris, Thijs, Lars en Gwen is 2x gevonden door de jagers. tot slot is de groep van Jip, Wessel, Hannah en Anne maar 1x gezien door de jagers.

Nadat iedereen zich weer heeft verzameld bij het gebouw, waar tot slot nog een prijsuitreiking werd gehouden, kunnen wij als Scoga terug kijken op een geslaagde avond.

Bedankt Lieke en Bradley voor de leuke opkomst.

back top