Wat is iScout

iScout is een online spel dat gespeeld wordt tussen verschillende scoutinggroepen in binnen en buitenland. Doel van het spel is om digitaal de wereld over te reizen waarbij verschillende vragen beantwoord moeten worden en verschillende opdrachten moeten worden uitgevoerd. 

Voor wie

Explorers, Roverscouts, Stam en Lijdingx

Wanneer: 1e zaterdagavond in maart

Zaterdagavond 4 maart 2017 van 19:00 tot 23:00 uur

www.iscoutgame.com

iScout 2017

Voor een groep die voor het plezier meedoet zijn we hoog geeïndigd. We hebben de 172e plaats van de 381 groepen behaald en leuk was het zeker. 

Om vier uur druppelde de meesten binnen om de avond te beginnen met een ijskoude barbecue. De iScout-organisatie zelf liet ons op twitter weten dat dat wel heel veel op iScout/ijskoud lijkt. Wij kunnen die grap na vier jaar zelf al niet meer horen, maar goed :)

Aanmelden iScout 2017

Wij hebben ons opgegeven voor de iScout game 2017. 
Hieronder vind je informatie over wat de iScoutgame inhoudt, wanneer en hoe laat deze plaatsvindt en nuttige links.

iScout 2015

De explorers en ouder hebben dit jaar weer meegedaan aan iScout. Nadat vorig jaar de servers het niet volhielden was iedereen een beetje sceptisch maar de iScout organisatie heeft het flink verbeterd.

iScout 2012

 Zaterdagavond 3 maart was er voor de explorers, stam en leiding weer iScout. Dit is een scoutingspel wat overal in Nederland en zelfs op een paar plaatsen in het buitenland, gespeeld wordt.

iScout 2011 foto's (update)

Zo onze eerste iScout zit erop. De voorbereiding was erg 'last minute', mede dankzij de late aanlevering van de adsl aansluiting, maar verder verliep alles prima.

iScout

 Zaterdag 29 januari doen de explorers, rowans en leiding mee aan de iScout. Dit is een spel wat online gespeeld wordt. Wij zullen dan strijden tegen andere groepen in heel Nederland door virtueel de wereld af te reizen.

back top