Ik hou van Scouting

Op 31 januari was het zover. Het enige echte ‘ik hou van scouting spel’ voor de welpen. Iedereen kent natuurlijk het programma ‘ik hou van Holland’. De vraag vandaag echter was: Hoeveel houden de welpen van scouting? Om dat te testen hadden de lijdingx het spel ‘ik hou van scouting’ bedacht.

De kinderen werden verdeeld in 3 groepen: de samenwerkers, scouting 1 en de kipnuggets ( zelfgekozen namen).

Het spel ging van start (helaas zonder de fietsen in de grote zaal, die we nodig hadden om te kunnen bellen, iets met slecht weer) maar daar was het enthousiasme gelukkig niet minder. De kinderen moesten verschillende knopen kunnen raden, kunnen gokken hoe oud de lijdingx waren, hoelang scouting al bestond en nog veel meer.

Na de helft van de opdrachten en een spelletje voetje van de vloer stond het ongeveer gelijk. Het laatste gedeelte werd daardoor des te leuker. Vlak voor de laatste ronde ( noem 20 dingen op die met scouting te maken hebben) kon nog steeds iedereen winnen. Superspannend dus allemaal. Uiteindelijk is er toch 1 team ( zij het nipt ) de beste geworden en hebben we afgesloten met de stoelendans onder het genot van het nummer Tsunami.

Al met al een hele leuke opkomst, zowel voor de lijdingx als voor de welpen.

 

WelpenIkHoudVanScouting1.jpg
WelpenIkHoudVanScouting10.jpg
WelpenIkHoudVanScouting11.jpg
WelpenIkHoudVanScouting2.jpg
WelpenIkHoudVanScouting3.jpg
WelpenIkHoudVanScouting4.jpg
WelpenIkHoudVanScouting5.jpg
WelpenIkHoudVanScouting6.jpg
WelpenIkHoudVanScouting7.jpg
WelpenIkHoudVanScouting8.jpg
WelpenIkHoudVanScouting9.jpg

back top