Groepskamp 2015

Beste ouders/verzorgers van alle speltakken,


Zoals ieder jaar houden wij ook dit jaar als afsluiting van het scoutingseizoen een groepskamp. Aan dit kamp zullen alle speltakken meedoen. De bevers zullen op zaterdag een dagje aansluiten.

Ons groepskamp wordt gehouden in het weekend van 3 t/m 5 juli. We hebben dit jaar er weer voor gekozen om het groepskamp op een andere locatie te houden, namelijk het terrein van Scouting Winterswijk (www.scoutingwinterswijk.nl). Wij zullen gebruik maken van de aanwezige blokhutten voor de Welpen en tenten opzetten voor de Scouts, Explorers, Roverscouts en stam.

We verzamelen vrijdagavond 3 juli om 18:30 uur bij het gebouw en zullen dan vertrekken naar Winterswijk. De afsluiting is op zondagmiddag om 14:30 uur, omdat we jullie ouders ook willen laten kennismaken met ons groepskamp zullen zij jullie hier weer ophalen.

Om een idee te krijgen met hoeveel personen wij op kamp gaan, willen we inventariseren wie er allemaal mee gaan. Zo kunnen wij hier in de voorbereiding rekening mee houden. Omdat het een groepskamp is waarbij alle speltakken vertegenwoordigd zijn, verwachten wij dat vrijwel iedereen mee zal gaan.

Het aanmeldformulier kunt u tot uiterlijk zondag 14 juni inleveren bij de eigen leiding of invullen via onderstaand formulier. Opgave na deze datum is niet meer mogelijk.

Een uitgebreider bericht volgt na opgave. Mocht u nu al vragen en/of opmerkingen hebben, dan kunt u contact opnemen met de leiding van uw kind.


We hopen jullie allemaal te zien!

Leiding Scoga

back top