Groepskamp 2023

Beste leden en ouders/verzorgers van alle speltakken,

Ook dit jaar willen we het scoutingjaar aflsuiten met en groepskamp! Aan dit kamp doen alle speltakken mee.

Waar en wanneer
Ons groepskamp wordt gehouden in het weekend van 30 juni t/m 2 juli. We hebben er dit jaar weer voor gekozen om het groepskamp op een andere locatie te houden, namelijk het terrein van Scouting Sint Maarten bij Pannerden. Wij maken gebruik van de aanwezige blokhut voor de Welpen en zetten tenten op voor de Scouts, Explorers, Roverscouts en Stam. 

We verzamelen vrijdagavond 30 juni om 18:30 uur bij het gebouw en vertrekken dan naar Pannerden. De afsluiting is op zondagmiddag om 14:30 uur. Om jullie ouders/verzorgers ook te laten kennismaken met ons groepskamp, zullen zij jullie hier weer ophalen.

Vervoer
Helaas hebben wij onvoldoende auto’s om alle kinderen te kunnen vervoeren. Wij zijn daarom op zoek naar ouders die op vrijdagavond willen rijden. Je kunt op het aanmeldformulier aangeven of je wel of niet wilt rijden. 

Aanmelden
Om een idee te krijgen met hoeveel personen wij op kamp gaan, willen we inventariseren wie er allemaal mee gaan. Zo kunnen wij hier in de voorbereiding rekening mee houden. Omdat het een groepskamp is waarbij alle speltakken aanwezig zijn, verwachten wij dat vrijwel iedereen mee zal gaan.

Het aanmeldformulier kan tot uiterlijk zondag 18 juni hieronder ingevuld worden.

Kosten
Deelname aan het kamp is gratis.

Een uitgebreider bericht volgt na opgave. Mocht je nu al vragen en/of opmerkingen hebben, dan kun je contact opnemen met de leiding.

We hopen jullie allemaal te zien!

Leiding Scoga

Aanmelding groepskamp 2023

Aanmelden is niet meer mogelijk. Neem indien nodig contact op met je leiding.

Staan uw gegevens juist in onze ledenadministratie? De gegevens die bij ons bekend zijn kunt u zelf controleren of bijwerken.

Op sol.scouting.nl kunt u inloggen met uw account of een nieuw account aanmaken. 

Mochten er vragen zijn kunt u via e-mail altijd contact opnemen met onze eigen ledenadministratie op ledenadministratiescoganl.

back top