Groepskamp 2021

Beste ouders/verzorgers van alle speltakken,


Het leek ook dit jaar door Corona een beetje in het water te vallen. Maar gelukkig is het door de versoepelingen mogelijk om dit scoutingjaar toch af te sluiten met een groepskamp! Aan dit kamp doen alle speltakken mee. 

Ons groepskamp wordt gehouden in het weekend van 9 t/m 11 juli. We hebben dit jaar er weer voor gekozen om het groepskamp bij ons eigen gebouw te houden.

De welpen slapen 's avonds in het gebouw en de Scouts, Explorers en Roverscouts zetten tenten op.

We beginnen vrijdagavond 9 juli om 19:00 uur bij het gebouw. De afsluiting is op zondagmiddag om 14:30 uur. Meer informatie omtrent het overvliegen en het afsluiten met ouders/verzorgers volgt later en hangt af van de Corona-maatregelen. Voor het groepskamp vragen we geen eigen bijdrage.

Om een idee te krijgen met hoeveel personen wij op kamp gaan, willen we inventariseren wie er allemaal mee gaan. Zo kunnen wij hier in de voorbereiding rekening mee houden. Omdat het een groepskamp is waarbij alle speltakken vertegenwoordigd zijn, verwachten wij dat vrijwel iedereen mee zal gaan.

Het aanmeldformulier kunt u tot uiterlijk zaterdag 3 juli invullen via de website. Opgave na deze datum is niet meer mogelijk.

Een uitgebreider bericht volgt na opgave. Mocht u nu al vragen en/of opmerkingen hebben, dan kunt u contact opnemen met de leiding van uw kind.

We hopen jullie allemaal te zien!

Leiding Scoga

Aanmelding groepskamp 2019

Aanmelden is niet meer mogelijk. Neem indien nodig contact op met je leiding.

Staan uw gegevens juist in onze ledenadministratie? De gegevens die bij ons bekend zijn kunt u zelf controleren of bijwerken.

Op sol.scouting.nl kunt u inloggen met uw account of een nieuw account aanmaken. 

Mochten er vragen zijn kunt u via e-mail altijd contact opnemen met onze eigen ledenadministratie op ledenadministratiescoganl.

back top