Groepskamp 2019

Beste ouders/verzorgers van alle speltakken,


Zoals ieder jaar houden wij ook dit jaar als afsluiting van het scoutingseizoen een groepskamp. Aan dit kamp zullen alle speltakken meedoen. 

Ons groepskamp wordt gehouden in het weekend van 12 t/m 14 juli. We hebben dit jaar er weer voor gekozen om het groepskamp op een andere locatie te houden, namelijk het terrein van scouting Borculo (www.cycloongroep.nl). 

Wij zullen gebruik maken van de aanwezige gebouwen voor de Welpen en tenten opzetten voor de Scouts, Explorers, Roverscouts en stam.  

We verzamelen vrijdagavond 12 juli om 18:30 uur bij het gebouw en zullen dan vertrekken richting Borculo. De afsluiting is op zondagmiddag om 14:30 uur, omdat we jullie ouders ook willen laten kennismaken met ons groepskamp zullen zij jullie in Borculo weer ophalen. Voor het groepskamp vragen we een eigen bijdrage van € 10,00.

Om een idee te krijgen met hoeveel personen wij op kamp gaan, willen we inventariseren wie er allemaal mee gaan. Zo kunnen wij hier in de voorbereiding rekening mee houden. Omdat het een groepskamp is waarbij alle speltakken vertegenwoordigd zijn, verwachten wij dat vrijwel iedereen mee zal gaan.

Het aanmeldformulier kunt u tot uiterlijk zaterdag 30 juni invullen via de website. Opgave na deze datum is niet meer mogelijk. De eigen bijdrage van € 10,00 graag contant bij je eigen leiding.

Een uitgebreider bericht volgt na opgave. Mocht u nu al vragen en/of opmerkingen hebben, dan kunt u contact opnemen met de leiding van uw kind.

We hopen jullie allemaal te zien!

Leiding Scoga

Aanmelding groepskamp 2019

Aanmelden is niet meer mogelijk. Neem indien nodig contact op met je leiding.

Staan uw gegevens juist in onze ledenadministratie? De gegevens die bij ons bekend zijn kunt u zelf controleren of bijwerken.

Op sol.scouting.nl kunt u inloggen met uw account of een nieuw account aanmaken. 

Mochten er vragen zijn kunt u via e-mail altijd contact opnemen met onze eigen ledenadministratie op ledenadministratiescoganl.

back top