De laatste informatie

U heeft uw kind(eren) opgegeven voor ons Ardennenkamp van 1 tot en met 6 mei 2016. Wij zullen verblijven op het kampeerterrein van jeugdverblijf  De Winner in Overpelt, België. Bekijk de website (www.hopper.be/nl/jeugdverblijf/de-winner)

30.04.2016 06:18:06

We gaan met een groep van 17 kinderen / jongeren; 10 Scouts en 7 Explorers. Als leiding gaan mee; Aik , Axel, Joyce, Marion, Michiel, Patrick en Rick. Een kleine maar gezliige groep mensen bij elkaar lijkt ons zo..

We verzamelen ons op zondag 1 mei om 9:00 uur bij het scoutinggebouw. Zorg dat uw kind op tijd aanwezig is. We vragen u om uw kind een lunchpakketje mee te geven. We zullen rond 9:30 uur vertrekken. Op vrijdag 6 mei rond 16:00 uur kunt u uw kind, hopelijk moe maar voldaan, weer bij het scoutinggebouw ophalen.

De kinderen/ jongeren zijn tijdens het kamp in een patrouille ingedeeld. Een patrouille is een zelfregulerende groep. Zij zullen met elkaar ervoor moeten zorgen dat de kampweek goed verloopt, zo zullen zij verantwoordelijk zijn voor het maken van hun eigen eten, het schoonhouden van de tenten en het op tijd paraat staan voor de verschillende activiteiten.

Wij zullen voor het overige materiaal en het eten en drinken ter plekke zorgen. We willen u dan ook vragen om uw kind niet te veel snoepgoed en geld mee te geven. Onze zakgeldtip is maximaal € 10,-, zodat uw kind eventueel een souvenir kan kopen. Verder willen wij u erop wijzen dat het niet gewenst is dat uw kind rookwaren, alcoholische dranken en/of energydranken meeneemt! Wanneer blijkt dat uw kind dit wel heeft meegenomen, dan wordt dit ingenomen.

Uit voorgaande jaren is gebleken dat de kinderen/ jongeren erg veel spullen meenemen. Gezien het aantal kinderen/ jongeren en het vervoer moeten we dit inperken. Ieder kind/ jongere mag daarom 1 rugzak/ weekendtas, een 1 persoonsluchtbed en 1 slaapzak meenemen.

Ook dit jaar gaat speciale dank uit naar Jelco's vader, die net als vorige jaren weer zowel de heen als terugreis voor het vervoer van de bagage en materiaal zorgt. Erg fijn dat er ouders zijn die mee (willen) helpen. Wij kunnen het namelijk niet allemaal alleen.

Mocht u vragen en / of opmerkingen hebben, dan kunt u contact opnemen met de leiding van uw kind.

Het Ardennenkamp Comité

Checklist bagage

Voor het kamp raden we aan het volgende mee te nemen;
- 1 persoonsluchtbed
- Warme slaapzak
- Zaklamp
- Goede wandelschoenen (aan bij vertrek)
- Scouting trui en T-shirt
- lange broeken
- korte broeken
- Warme trui voor ’s avonds
- T-shirts
- Warme pyjama
- Ondergoed
- Sokken
- Waterdichte jas
- Zwemkleding
- Extra paar schoenen
- Toiletspullen (shampoo, tandenborstel, tandpasta, etc)
- Handdoeken

Let op:
- Neem alleen mee wat nodig is! Laat overige spullen thuis.
Het is ’s nachts koud! Zorg voor een warme slaapzak en slaapkleding.

Belangrijke adressen en telefoonnummers

Tijdens onze kampweek zullen wij op het onderstaande adres verblijven;

Jeugdverblijf Hopper De Winner
Winnerstraat 40
3900 Overpelt, België
Tel: +32 11 64 01 86
Email: winnerhopperbe

Wanneer wij tijdens het kamp over internet beschikken, willen wij dagelijks een logboek bijhouden op de website www.scoga.nl. Zo kunt u zien hoe het ons vergaat en wat wij hebben gedaan. Hier houden wij ook het laatste nieuws bij!

back top