Brief Ardennenkamp 2019

Je hebt je aangemeld voor ons Ardennenkamp van zondag 28 april t/m vrijdag 3 mei 2019. We gaan met een groep van 26 leden naar De Heikop in Brunssum, Zuid-Limburg.

24.04.2017 17:52:14

Vertrek en aankomst

We verzamelen op zondag 28 april om 9:00 uur bij het scoutinggebouw. Zorg dat je op tijd aanwezig bent! Neem een lunchpakket mee voor onderweg. Op vrijdag 3 mei rond 16:00 uur verwachten wij weer op ons eigen gebouw terug te zijn.

Bagage

In de bijlage staat een checklist voor de bagage. Wij zorgen voor het overige materiaal en het eten en drinken ter plekke. Neem niet te veel snoepgoed en geld mee op kamp (richtbedrag: € 10). Wij wijzen je erop dat het niet toegestaan is om rookwaren, alcoholische en/of energiedranken mee te nemen. Wanneer blijkt dat je dit wel hebt meegenomen, dan wordt dit ingenomen. We hebben beperkte ruimte. Iedereen mag 1 rugzak/ weekendtas, een 1 persoons luchtbed en 1 slaapzak meenemen. Belangrijk: neem een geldige identiteitskaart of paspoort mee!

Veiligheid fietsen

Dit jaar nemen wij de fietsen mee. Let er op dat jouw fiets veilig is. We controleren bij vertrek of jouw fiets voldoet aan de eisen die de politie aan een fiets stelt (zie bijlage). Maak s.v.p. ook een label aan de fietssleutel met je naam. Er is op het kampterrein geen mogelijkheid om elektrische fietsen op te laden.

Bedankt!

Ook dit jaar gaat speciale dank uit naar de diverse ouders die helpen bij het vervoer van onze leden en ons materiaal. Erg fijn dat er ouders zijn die mee helpen. Wij kunnen het namelijk niet allemaal alleen! 

back top