Aanmelden Ardennenkamp 2022

In de meivakantie van 2022 gaan we met de Scouts, Explorers en Roverscouts weer op 'ardennenkamp'. De locatie van het kamp is iedere keer wisselend, de naam des te minder om verdere verwarring te voorkomen.

Waar en wanneer
We hebben er met de huidige geldende coronamaatregelen voor gekozen om dit jaar in Nederland te blijven. We gaan naar Halsteren op de grens van Noord-Brabant met Zeeland. We vertrekken op 1 mei 2022 en komen op 6 mei 2022 terug.

11.06.2016 16:37:03

Vervoer
Helaas hebben wij waarschijnlijk onvoldoende auto’s om alle kinderen te kunnen vervoeren. Wij zijn daarom op zoek naar ouders die willen brengen en/of halen. U kunt ons laten weten of u wel of niet wilt rijden.

Let op: We nemen dit jaar de fietsen mee. Zorg svp voor een goede en veilige fiets!

Deelname en kosten
Graag horen we uiterlijk 12 maart 2022 wie er meegaan op kamp. Opgeven voor het kamp kan door het onderstaande formulier in te vullen én het overmaken van de bijdrage à € 100,- (onder vermelding van de naam) op NL87 RABO 011 53 92 793. Als u wilt kunt u deze ook gemakkelijk betalen met een betaalverzoek.

Let op: de bijdrage aan het kamp kan helaas niet geretourneerd worden bij annulering van deelname.

Vragen
Als er vragen zijn, laat ons dit weten.

Wij hebben er in ieder geval al zin in!

Groeten van de commissie Ardennenkamp
Chris, Ellen, Florien, Marco, Patrick, René

Aanmelding Ardennenkamp 2022

Aanmelden is niet meer mogelijk. Neem indien nodig contact op met je leiding.

Staan uw gegevens juist in onze ledenadministratie? De gegevens die bij ons bekend zijn kunt u zelf controleren of bijwerken.

Op sol.scouting.nl kunt u inloggen met uw account of een nieuw account aanmaken. 

Mochten er vragen zijn kunt u via e-mail altijd contact opnemen met onze eigen ledenadministratie op ledenadministratiescoganl.

back top