Ardennen 2018, dag 6

Vanmorgen was iedereen wat eerder opgestaan, goed bezig! Er klonk een (iets minder) fijn muziekje uit de geluidsbox van Marco en iedereen was in goede doen. Na het ontbijt werd al vrij snel aangepakt. De Explorers gingen hard van start en Lieke en Paul kwamen zowaar melden dat zij nog spullen overhadden uit de kampkist. Zelf gevonden… goed bezig!

Ardennen 2018, dag 5

Na een goede nacht, kwam daar een zware domper…. de vrouwen van Jeffrey bleken zich klaar te maken voor vertrek! Dit maakte dat Jeffrey zelf uiteindelijk de afwas stond te doen en met een gebroken (dromen) hart achter bleef. Dag Dagmar, dag Fatima, Komt wel goed Jeffrey….

Ardennen 2018, dag 4

Na een goede nacht is iedereen alweer goed opgestaan. De dag begon rustig. Zonnetje, pantosti, koffie, wat een leven! Hoe meer zon, hoe ontspannender de sfeer. En jawel… daar was hij… onze bezoeker, Axel! Tentje onder de arm, scoutingtrui aan, Axel kon het toch niet laten en besloot een nachtje aan te sluiten bij het kamp. Gezellig!

Ardennen 2018, dag 3

Een koude ochtend, maar… het belooft een mooie dag te worden vandaag! Iedereen is goed opgestaan en er is afgesproken dat we om 10:30 uur allemaal klaar moeten zijn om te vertrekken.

Ardennen 2018, dag 2

Na een regenachtige nacht en een natte ochtend, werden de rugzakken gepakt voor een wandeling in de nabije omgeving. We hadden flink de pas erin en al snel waren we bij de uitkijktoren, ons doel van vandaag.

Ardennen 2018, dag 1

Het regent, het regent; de tenten, schoenen, slaapzakken, luchtbedden en scoutstruien worden nat! Na een avond en nacht regen, ontwaakt het kampterrein. De eerste stappen worden in de modderplassen gezet, de waterschade van de afgelopen nacht wordt in kaart gebracht en de verhalen over de nacht zonder slaap worden uitgewisseld.

back top