Ardennen 2016: Het is bijna zo ver

Ons Ardennenkamp vindt plaats van 1 tot en met 6 mei 2016. 

Als leiding gaan mee; Aik, Axel, Joyce, Marion, Michiel, Patrick en Rick.

De laatste informatie

U heeft uw kind(eren) opgegeven voor ons Ardennenkamp van 1 tot en met 6 mei 2016. Wij zullen verblijven op het kampeerterrein van jeugdverblijf  De Winner in Overpelt, België. Bekijk de website (www.hopper.be/nl/jeugdverblijf/de-winner)

Ardennen 2016, dag 1

Zondag 1 mei was het weer zover, na een gedegen voorbereiding stond iedereen om 9.00 uur klaar om naar de ‘Ardennen’ te gaan. Dit keer liggen de Ardennen bij het Belgische plaatsje Overpelt, ca. 20 km onder Eindhoven.

Ardennen 2016, dag 3

Zoals beloofd gisteren….. hier het verhaal van de dropping.
Gisteren avond rond 22:00 uur werden de jongelui gedropt. Na diverse tips over de kortste route die door het bos liep, kozen alle groepen ervoor toch over de weg te lopen.

Ardennen 2016, dag 4

Nadat iedereen gisteren redelijk op tijd naar bed is vertrokken, was het vanmorgen wat later dag dan de vorige dagen. Axel blij, want hij was gisteren toch vrij duidelijk geweest dat hij het niet zo kon waarderen dat hij iedere ochtend om 6:45 uur gewekt werd door de houthakkers.

Ardennen 2016, dag 2

Na een koude nacht, brak al vroeg de ochtend aan op het kampterrein. Al voor 7:00 uur waren Bram en Wessel aan het hakken, waardoor de rest automatisch de tent werd uitgetrild. Over het algemeen had iedereen wel goed geslapen. Om 8:00 uur lagen de tosti’s al in de pan, was het vuur alweer dik aan en was de koffie erdoor. Zonnetje erbij, prima!

Ardennen 2016, dag 5

Jkl (zat een mug op, Paul dacht…. Ik sla hem even weg… Mooi zo’n digitaal verhaal in de natuur).

Rond 8:00 uur ontwaakte het terrein, iedereen is duidelijk meer vermoeid dan aan het begin van de week.

Ardennen 2016, dag 6

De laatste dag is alweer aangebroken. Het zonnetje schijnt al flink en voordat de laatste Lijdingx ontwaakten, waren de jongelui al bezig met het inpakken van de spullen. Goed bezig jongens!

back top