Aanmelden Ardennenkamp 2023

In de meivakantie van 2023 gaan we met de Scouts, Explorers en Roverscouts weer op 'ardennenkamp'. De locatie van het kamp is iedere keer wisselend, de naam des te minder om verdere verwarring te voorkomen.

Waar en wanneer
We gaan dit jaar op kamp naar Malle in Belgie, het Hopperterrein "Drieboomkensberg". We vertrekken op zondag 30 april 2023 en komen op vrijdag 5 mei 2023 terug.

11.06.2016 16:37:03

Vervoer
Helaas hebben wij onvoldoende auto’s om alle kinderen te kunnen vervoeren. Wij zijn daarom op zoek naar ouders die willen brengen en/of halen. U kunt op het aanmeldformulier aangeven of u wel of niet wilt rijden. Heeft u een manier om ons te helpen met het vervoer van fietsen en bagage, dan horen wij dat graag. 

Mochten we het vervoer niet rond kunnen krijgen, dan gaat er een maximum aantal deelnemers mee. Dit gebeurt op basis van het ‘wie-het-eerst-komt-wie-het-eerst-maalt’-principe. Hieraan zit natuurlijk wel de voorwaarde dat als u rijdt, uw kind voorrang heeft.

De fietsen willen we dit jaar ook weer meenemen, hierover komt in de tweede brief meer informatie over.

Deelname en kosten
Graag horen we uiterlijk 5 maart wie er meegaan op kamp. 

Opgeven voor het kamp kan door het onderstaande formulier in te vullen én het overmaken van de bijdrage à € 125 (onder vermelding van de naam) op NL87 RABO 011 53 92 793. Als u wilt, kunt u deze ook gemakkelijk betalen met een betaalverzoek. 

Let op: De bijdrage aan het kamp wordt niet geretourneerd bij annulering van deelname.

Vragen
Als er vragen zijn, laat ons dit weten.

Wij hebben er in ieder geval al zin in!

Groeten van de commissie Ardennenkamp
Chris, Ellen, Florien, Marco, Patrick

Aanmelding Ardennenkamp 2023

Aanmelden is niet meer mogelijk. Neem indien nodig contact op met je leiding.

Aanmeldformulier
We vragen in onderstaand formulier om gegevens van de deelnemer en de contactpersonen. Deze gegevens worden juist opgeslagen en na afloop van het kamp verwijderd. De (medische) gegevens zijn alleen door de leiding op kamp te raadplegen.

Na invullen kunt u via het betaalverzoek in de bevestigingsmail het deelnamegeld betalen of dit bedrag zelf overmaken op de rekening van Scouting Gaanderen. De inschrijving is rond na de betaling.

Staan uw gegevens juist in onze ledenadministratie? De gegevens die bij ons bekend zijn kunt u zelf controleren of bijwerken.

Op sol.scouting.nl kunt u inloggen met uw account of een nieuw account aanmaken. 

Mochten er vragen zijn kunt u via e-mail altijd contact opnemen met onze eigen ledenadministratie op ledenadministratiescoganl.

back top