RSW 2013

 In het weekend van 12, 13 en 14 april 2013 hebben onze Scouts mee gedaan aan de Regionale Scouts Wedstrijden (RSW) in Wehl.

 Onder het Thema "Expeditie Prehistorie" hebben 3 patrouilles een weekend lang gestreden tegen 12 andere patrouilles uit onze regio voor een plekje op de Landelijke Scouts Wedstrijden (LSW) van 18, 19 en 20 mei 2013 (Pinkster weekend).

Deze 3 patrouilles, "De Knotsgekke Knotsen", "De Groene Mammoeten" en de "Modernos Cavemen" hebben het in de uiteenlopende opdrachten uitzonderlijk goed gedaan!
Tijdens de RSW werden zij beoordeeld op de verschillende technieken zoals Routetechnieken, pionieren en koken.

Maar ook op de samenwerking tijdens deze activiteiten, hoe zij hun terrein en zelf opgebouwde tent achterlieten en hoe zij het thema gebruikt hebben in de aankleding. Denk hier aan een Thema-Diner en Thema-Ontbijt met gerechten die je in de prehistorie kunt verwachten! Ook hebben onze Scouts gedacht aan aankleding van hun gepionierde keuken en terrein door verschillende versieringen aan te brengen.

Ondanks dat een groot gedeelte van onze Scouts nog niet helemaal wist wat ze konden verwachten op de RSW, hebben ze toch stuk voor stuk bewezen dat ze de Scouting technieken beheersen. De RSW jury heeft namelijk beoordeeld dat onze 3 patrouilles tot de betere helft van de regio horen!

Met "De Groene Mammoeten" op de 8e plek en "De Knotsgekke Knotsen" op de 4e plek is dat al duidelijk. De "Modernos Cavemen" zijn zelfs op de 2e plaats geeindigd, waarmee ze een plekje hebben gescoord op de LSW!

Wij zijn trots op jullie allemaal!

 

RSW13_1.jpg
RSW13_2.jpg
RSW13_3.jpg
RSW13_4.jpg
RSW13_5.jpg
RSW13_6.jpg
RSW13_7.jpg

back top