Pleinenfeest Gaanderen geslaagd

Zo het pleinenfeest zit er weer op. We hebben erg geluk gehad met het weer want het was schitterend. Net zoals onze 'stand', die stond er gewoon geweldig bij.

28.09.2010 08:50:17

Zondagmorgen om 8.30 uur was bijna iedereen present bij het scouting gebouw en na een kop koffie werd er al snel aangepakt. De aanhangwagen was donderdagavond al voor het grootste gedeelte ingepakt en de stellage voor het spijkerbroekhangen was al een week gereed. Dat was prettig, want nu hoefden we alleen nog maar de spullen naar onze standplaats te brengen.

Leuk tegenover Hamza Baba, hoewel leuk? Niet dus. Zij waren het er niet meer eens dat we daar kwamen te staan want we verkochten broodjes en chocomelk, hevige concurrentie dus. Uiteindelijk zijn we 30 meter verplaatst naar een veel betere plaats met meer dan genoeg ruimte voor onze spullen.

Al vrij snel werd er gepionierd en het vuur om broodjes te bakken was ook zo aan. Om 10.00 uur was alles klaar en een uurtje later begon het drukker te worden op het pleinenfeest.

We hebben aardig wat broodjes en limonade/chocomel verkocht en ook het spijkerbroekhangen was een succes. Of we er ook wat aan verdiend hebben moeten we nog bekijken, maar iedereen heeft plezier gehad en we hebben de mensen er weer attent gemaakt op dat er ook een scouting vereniging in Gaanderen is.

Iedereen hartstikke bedankt voor zijn/haar inzet en op naar volgend jaar.

 

 

IMG_6676.JPG
IMG_6677.JPG
IMG_6678.JPG
IMG_6679.JPG
IMG_6681.JPG
IMG_6683.JPG
IMG_6687.JPG
pleinenfeest1.jpg

back top