Installatie 7 februari

Het was alweer lang geleden dat er welpen zijn geïnstalleerd bij Scouting Gaanderen en er zijn het afgelopen jaar veel nieuwe kinderen bij gekomen. Hoog tijd om dit aan te pakken dus!

 7 februari zijn er een heleboel kinderen, en Anouk als leiding, geïnstalleerd. Maar de ouders waren uitgenodigd om te kijken dus zijn we de eerste deel van de ochtend bezig geweest met het maken van lekkere hapjes. Er was keuze uit bruschetta, gevulde eieren, een gezond stokje en een gevuld rolletje worst. De helft van de groepen waren al snel klaar en hebben even buiten kunnen spelen. Daarna hebben we met zijn allen de zaal klaargemaakt voor de installatie.
De zaal werd geveegd en de banken, stoelen en hapjes werden klaar gezet. Uiteindelijk kwamen de ouders binnen en konden we beginnen aan het spannendste onderdeel van vandaag: de installatie.

De oudste welpen (ter voorbereiding voor het insigne leiding voor een keer) hebben geholpen met het vasthouden van de vlag en het uitreiken van de installatietekens. Na het herhalen van de welpenwet zijn bij ons de volgende kinderen geïnstalleerd:

Enzo
Kim
Lars
Liam
Mees
Misha
Nienke
Rowan
Sil
Sven
Thijmen
Tom
Michel
Wesley

Anouk is al een tijdje leiding bij ons en is vandaag ook geïnstalleerd.
Ze horen nu allemaal officieel bij de welpen!

back top