Groepskamp Delft (vrijdag)

Vrijdag, Marion en Aik zijn ’s middags alweer op tijd bij het scouting gebouw om het nodige voor te bereiden.
De bus wordt deels al geladen en de zon schijnt er hevig op los. 

Al gauw wordt het donker en breekt de hemel open en komt het met bakken uit de lucht,
Tegen 18.00u is iedereen bij het gebouw en wordt alles ingeladen in de bus van Aik, ook dit keer is deze meer dan vol.

Nadat de meeste een bakkie hebben geïnstalleerd in de auto, is iedereen klaar voor vertrek.
Als een lang lint van acht auto’s slingeren we door het hectische verkeer van Nederland heen en er wordt de nodige luchtvervuiling geproduceerd via de bakkies.

Na een voorspoedige reis komen we aan in Delft en het ziet er echt geweldig uit, mooie omgeving veel water en genoeg plaats voor plezier. Nadat we de Bus hebben uitgeladen begint iedereen zich langzaam te installeren en zijn plekje te arresteren.

De zon schijnt hier nog heerlijk en nadat iedereen zijn bed heeft opgemaakt, komt iedereen langzaam weer naar buiten, het duurt dan ook niet lang voordat iedereen weet dat scouting Gaanderen is gearriveerd.

De Esta’s vermaken zich met al het water wat hier in overvloed is en er wordt dan ook snel een oude roeiboot buitgemaakt en deze ligt de rest van de avond niet meer stil.
De avond valt en de eerste lading Esta’s zijn inmiddels naar bed, en aan de andere kant zijn er nog wat Scouts bezig met het maken van een kampvuur, en achter me zijn ze nog bezig met het spel weerwolven waar “tell-sell” Tijmen het hoogste woord voert.

Zo komt er heel voorzichtig een eind aan deze toch nog mooie dag, we kijken uit naar morgen.

back top