Groepskamp 2016 geslaagd!

We zijn aangekomen op de Needse Berg. Het groepskamp is al in volle gang. We zijn welkom geheten door Robin Hood en Broeder Tuck. Gisteren hebben we ook kennis gemaakt met slechte koning Boris.

Laatste informatie Groepskamp

Gegroet, jongeren van Scouting Gaanderen,

Jullie worden vrijdag 1 juli om 18:30 uur bij het gebouw van Scouting Gaanderen verwacht. Vanuit hier vertrekken we naar de Needse Berg.

Robin Hood heeft je nodig!

Robin Hood, Broeder Tuck en koning Richard vragen jou om je op te geven voor het Groepskamp. Sinds Gaanderen bij het koninkrijk de Needse Berg hoort en de koning op reis gaat hebben ze alle hulp hard nodig!

Bezoek van Koning Richard, Robin Hood en Broeder Tuck

Koning Richard en Robin Hood zijn samen met Broeder Tuck op bezoek geweest bij alle speltakken. Ze hadden een belangrijke boodschap voor het groepskamp van 1 t/m 3 juli.

Aanmelden groepskamp

Zoals ieder jaar houden wij ook dit jaar als afsluiting van het scoutingseizoen een groepskamp. Aan dit kamp zullen alle speltakken meedoen. De bevers zullen vanaf zaterdagmidag aansluiten.

Groepskamp 2016

Beste ouders/verzorgers van alle speltakken,


Zoals ieder jaar houden wij ook dit jaar als afsluiting van het scoutingseizoen een groepskamp. Aan dit kamp zullen alle speltakken meedoen. De bevers zullen ook aansluiten.

back top