Estakamp Joop van Ellende

Rode draad van het Esta kamp...

Op donderdag werd er nadat we helemaal naar Ulft zijn gefiets een leuke vossenjacht gelopen. Hierbij moest je aan mensen vragen of ze Joop van Ellende kenden, zo ja dan kreeg je een stukje van een rebus. Er waren heksen, terminators, duivels, roodkapjes en nog veel meer. Nadat we terug waren mochten we leuke reclames maken met Ellemieke Windmolentje. In de avond hebben we lekkere worstjes met aardappels en wortels gegeten.

Op vrijdag begonnen we lekker met wat ochtend gymastiek. Dit is en vast ritueel wat elke morgen word gedaan. In de morgen hebben we een weerbericht gemaakt met Piet Aulusma, dit was erg leuk maar vooral ook leerzaam. Hopelijk blijft het weer ook zo mooi!
In de middag hebben we cluedo gespeeld in het bos. Dit was een spel waarbij we een moord moesten oplossen, er was namelijk een acteur vermoord. S`avonds lekker gebarbequed met Ronnie Brandstichter en nog een avond spel in het bos gedaan. Licht uit spot aan heette dit spel. Hierbij moesten we de bult op rennen en niet gezien worden, en als dat gelukt was kreeg je een spekje en dan natuurlijk weer opnieuw proberen.

Op zaterdag hadden we ook in de morgen weer ochtend gymastiek, s`middags gingen we zwemmen in zwembad de Blenk in ulft! Dit was erg leuk omdat er ook discolampen waren. Na het zwemmen gingen we terug naar de Starlight studios en kregen we lekkere patat van de Holle bus. In de avond hadden we een bonte avond, onder begeleiding van Andre van Puin. Er waren spectaculaire optredens van de esta`s maar ook van de leiding. Helaas verpestte het weer op het eind alles en moesten we met de spullen naar binnen toe...

Op zondag was het alweer bijna weer afgelopen, alle spullen snel inpakken en deze natuurlijk ook gelijk op de aanhanger zetten. Ook gingen we nog even naar Engbergen midgetgolven en lekker in de speeltuin spelen, en daarna weer lekker terug naar het gebouw. Hier nog even een broodje knakworst eten en dan beginnen aan onze weg terug naar Gaanderen. Op de fiets in het lekkere zonnetje komt het helemaal goed natuurlijk. Aangekomen in ons eigen clubhuis nog even snel wat drinken en dan snel met mama en papa mee naar huis.

Hieronder kunt u een selectie van de foto's bekijken.

(benieuwd naar alle foto`s, en de hele film van het kamp? Dan hebben alle familie leden van de esta`s geluk! Er volgt een DVD met hierop alle foto`s èn de film! Hierop is precies te zien wat we tijdens het kamp gedaan hebben en hoe leuk het wel niet was.

De Foto's

 

IMGP3004.JPG
IMGP3049.JPG
IMGP3062.JPG
IMGP3069.JPG
IMGP3076.JPG
IMGP3090.JPG
IMGP3109.JPG
IMGP3144.JPG
IMGP3187.JPG
IMGP3193.JPG
joopvanellende01.jpg
joopvanellende02.jpg
joopvanellende02.jpg
joopvanellende03.jpg
joopvanellende05.jpg
joopvanellende06.jpg
joopvanellende07.jpg
joopvanellende08.jpg
joopvanellende09.jpg
joopvanellende10.jpg
joopvanellende11.jpg
joopvanellende12.jpg
joopvanellende13.jpg
joopvanellende14.jpg
joopvanellende15.jpg
joopvanellende18.jpg
joopvanellende19.jpg
joopvanellende20.jpg
joopvanellende22.jpg
joopvanellende23.jpg
joopvanellende24.jpg
joopvanellende25.jpg
joopvanellende27.jpg
joopvanellende28.jpg
joopvanellende29.jpg
joopvanellende31.jpg

back top