Eerste opkomsten 2010!

Dit word een spetterend jaar!

De eerste week van 2010 zit er alweer op, en een groot succes is het nu al! Met dit heerlijke winterweer in Nederland beleven vele kinderen maar ook ouderen pret in de sneeuw! En ook Scouting Gaanderen is dit winterweer niet ontgaan!

Het begon al op Donderdagavond toen de explorers met sleeën en vuilniszakken een enorme heuvel in Montferland afgingen. Met een enorme snelheid raasden ze de berg af.
Lang leve de sneeuw!

Natuurlijk is ook bij de scouts de sneeuw niet ontschoten! De scouts gingen op andere wijze de berg af in het Ferro-bos! Met behulp van dienbladen kwamen de scouts vooruit! Dit was een erg leuk gezicht en zeker een geslaagde vrijdagavond!

Dit alles ook bij de esta`s, met 's morgens eerst een ballonnenfeest met vele spellen. Vervolgt door heerlijke snoep, cake, slagroom en warme chocomelk. Nadat alle esta`s lekker warm waren kon ook het laatste half uur niet op! Nog even gebruik maken van dat dikke pak verse sneeuw achter op het veld! Lekker gooien, en glijden! Afsluitend met wat spellen in de sneeuw was ook de zaterdagochtend voor de esta`s een geslaagde opkomst! 

Dit jaar beloofd weer boordevol leuke activiteiten te zitten! Wij gaan er vanuit dat iedereen volop aanwezig is zodat wij het gehele jaar zulke leuke programma`s kunnen draaien!
Denk allen dus goed aan het afmelden wanneer je niet kunt komen!

back top