Bezoek Hoge Veluwe

 Op zaterdag 27 november gaan wij met de esta's, scouts en explorers naar de hoge veluwe. In verband met het 100 jarig bestaan van Scouting Nederland stelt Scouting Gelderland in samenwerking met nationaalpark de Hoge Veluwe gratis vouchers beschikbaar.

 Het leek ons een leuk idee om een dagje uit te organiseren voor deze 3 speltakken. Het bezoek zal plaats vinden op zaterdag 27 november. We verzamelen om 10 uur en verwachten rond 4 uur weer terug te zijn. Deelname aan deze dag is geheel vrijwillig en kost 5 euro per kind. We hebben dan toegang tot de Hoge Veluwe, het Museonder en een GPS-tocht.

Het is verstandig dat iedereen stevige wandelschoenen en een warme jas draagt. Regenkleding is aan te raden en verder neemt iedereen eigen lunchpakketjes mee en zijn/haar ScoutCard.

De opgavebriefjes moeten voor zondag 7 november ingeleverd zijn bij de leiding van uw kind samen met het geld. Na 7 november is opgave niet meer mogelijk.

Ten slotte zijn wij ook nog op zoek naar chauffeurs voor deze dag. In ruil daarvoor krijgt u entree voor het park en natuurlijk een gezellige dag. Heeft u interesse, laat dit dan weten bij de leiding van uw kind.

Wij hebben er zin, we hopen jullie ook,

Leiding Scoga

back top