Bever scholendagen

Woensdag 8 april zijn de kinderen van basisschool Sint Martinus en woensdag 15 april 2 groepen van de Sint Augustinus bij Scouting geweest. Ze hebben verschillende activiteiten gedaan waaronder popcorn poffen op een echt kampvuur en ze zijn over een survivalbaan geweest.

De Bevers

Bevers zijn kinderen van 5/6 jaar en spelen in het land van hotsjietonia. Ze knutselen of brengen een bezoekje aan de boerderij of de beek. De opkomst is zaterdag van 13:00 tot 14:30 uur.

BEVERwebsiteWIT-02.png

Diploma

Ben je na dit avontuur met school in het bezit van een diploma en vond je het leuk? Dan kun je een keer tijdens een 'normale' opkomst mee komen doen om te zien of scouting wat voor jou is! Je mag 4 keer komen proefdraaien en zo kun je ook de andere stappen op je diploma behalen!

BEVERwebsiteWIT-03.png

Iedere week is anders

De bevers doen iedere week andere leuke dingen: bekijk hier eens wat we zoal eerder gedaan hebben! Onder andere knutselen, kampvuur en een bezoekje aan bijvoorbeeld de boerderij of de beek behoren tot de activiteiten van de bevers.

BEVERwebsiteWIT-04.png

Hoe meld ik me aan

Ben je helemaal enthousiast geworden en lijkt het je leuk om eens te komen kijken? Meld je dan even aan voor een proefopkomst. Laat onderaan deze pagina een paar gegevens van je achter en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Als je snel bent kun je misschien aanstaande zaterdag al bij ons komen kijken!

BEVERwebsiteWIT-05.png

Ook niet geheel onbelangrijk

Je mag 4 keer komen kijken of je het leuk vindt, daarna hoef je pas te beslissen of je lid wil worden. Interessanter voor je ouders: de contributie bedraagt € 25,- per kwartaal. Bij Scouting Gaanderen dragen we een uniform bestaande uit een t-shirt en sweater met daaronder een blauwe spijkerbroek. Je hoeft als je komt kijken niets mee te nemen!

Tot zaterdag!

Aanmelden proeflid bevers

* is verplicht veld
Voornaam:*
Achternaam:*
Geslacht:
Geboortedatum:*
School:
Adres:
Postcode:
Plaats:
Telefoon:*
Email:*
Opmerking:
  Captcha
Code:*
 

back top