Ardennenkamp (DE) dag 1

Zondagochtend half 9.
De eerste mensen beginnen zich te verzamelen bij het scouting gebouw in Gaanderen.
We gaan weer op Ardennenkamp, al is Ardennen niet meer echt van toepassing omdat we nu al voor de tweede keer naar Duitsland gaan.

Ardennenkamp (DE) dag 2

Ardennenkamp dag 2 alweer…. De tenten gaan open en… DROOG! Huh… alweer? Moeten we ons idee alweer bijstellen. Maar goed, dat lukt ons aardig.

Ardennenkamp (DE) dag 3

Dag 3 alweer. De ochtend kwam rustig, maar gemoedelijk op gang. Er werd tafeltennis gespeeld, ontbijt gemaakt en gevoetbald. Jeroen, Joran en Silke speelde de sterren van de hemel, samen met Aik, Axel, Emiel en Thijs.

Ardennenkamp (DE) dag 4

Voor vandaag hadden we een duidelijk plan; we gingen de stad Kӧln bezoeken. De jongelui werd gevraagd om 10:30 uur klaar te staan voor vertrek. Helaas is het de leiding niet gelukt, dit kwam door de langzaam doorlopende koffie.

Ardennenkamp (DE) dag 5

7:00 uur…. Nog niemand te zien
8:00 uur…. Nog steeds niemand te zien
9:00 uur…. De meeste Lijdingx zijn wakker, maar de jongelui liggen vrijwel allemaal nog op 1 oor.
10:00 uur.. De meesten zijn wakker en er wordt voorzichtig een bezoekje gebracht aan de wasruimte en een ontbijtje gemaakt.

Ardennenkamp (DE) dag 6

De laatste dag alweer. We worden luid gewekt door een sirene, 8:00 uur het is tijd om op te staan. Het laatste eten wordt verdeeld en opgemaakt. De patrouilles komen langzaam op gang. Iedereen lijkt moe en niet heel erg gemotiveerd om de boel weer in te pakken. Eerst maar een lekker ontbijtje met sateetjes, eieren en zuur Duits brood.

back top