Ardennenkamp (DE) dag 6

Al vroeg gaat de wekker bij de leiding en ook bij de Rowans. Heel subtiel worden de anderen gewekt met een 'supporters' toeter en al om 8 uur 's morgens is er veel activiteit in en rond het kamp. 

Ardennenkamp (DE) dag 5

Eén voor één wordt iedereen wakker en maakt zich op voor het vaste ochtendritueel: opstaan, wassen en ontbijten. Mike is onderhand vaste klant bij de leiding om het ontbijt op te halen voor de Scouts. Het is alweer de laatste dag dat we wat kunnen doen.

Ardennenkamp (DE) dag 4

Sayn ontwaakt, Camille en Harm doen de ogen dicht. Zij hebben een lange nacht achter de rug. De rust is wedergekeerd en iedereen maakt zich op voor een nieuwe dag vol uitdagingen, er wacht ons een dag vol leuke dingen. De leiding heeft voor vandaag een leuke en actieve activiteit gepland.

Ardennenkamp (DE) dag 3

Ook deze dag verschijnt heel langzaam het licht aan de horizon. Kampeerterrein nummer 12 ontwaakt langzaam. Langzaam aan wordt het mistig in de doucheruimtes van de warme douches die massaal benut worden.

Ardennenkamp (DE) dag 2

Sayn ontwaakt langzaam en relaxed. Enkele zonnestraaltjes prikken twijfelachtig door de wolken en proberen ons uit onze tentjes te lokken. Nadat de meeste wakker zijn en zich een beetje gewassen hebben moet er gegeten worden natuurlijk, ontbijt wordt door de leiding verstrekt. Brood, melk, kaas, beleg, pindakaas en nog wat narigheid.

Ardennenkamp (DE) dag 1

Het kamp komt al snel dichterbij.
Zaterdagochtend 10:00 hebben we met de scouting leiding afgesproken om alles voor te bereiden.  ’s Ochtends krijgen we te horen dat de bus die Emiel zou mee krijgen voor transport verkocht is, al snel voegt hij er aan toe dat hij een grotere heeft meegekregen… Toppie.

back top