AD'12: Lumberjacks en Sealife

Hout voor het kampvuur sprokkelen is een serieuze aangelegenheid die natuurlijk erg zorgvuldig uitgevoerd moet worden. Je kan zien dat de lijdingx deze taak op het lijf geschreven is.

AD'12 dag 6: Een lange dag te gaan…..

Na een gezellige avond start de ochtend toch wat later dan verwacht. Rond 9:00 uur worden de eerste Lijdingx wakker van de Rowans, die zich na een week toch niet meer zelf kunnen redden (uiteindelijk toch wel). 

AD'12 dag 5: Als een vis in het water

De ochtend in Zedelgem begint vreedzaam, alles blijft net iets langer stil dan normaal. Je kunt merken dat we verderop in de week komen, kinderen raken wat vermoeider en de lijdingx snakken naar een uurtje langer in bed liggen.

AD'12 dag 4: Brugge

Na een spannende, maar fijne avond bij het kampvuur zijn de kids gisteren avond rond half 1 gaan slapen. Rond het kampvuur zijn, onder leiding van de Rowans, diverse welbekende liedjes ingezet. Scott heeft ons het Paula yoghurt lied geleerd. De meiden scouts, onder leiding van Suze, hebben ons verbaasd over hun zangtalent. Nadat Krijn “ met zijn allen” van Hennie Huisman had ingezet, hebben we het kampterrein per polonaise verkend. Helaas kwam er een eind aan deze gezellige en droge avond.

AD'12 dag 3: Geocaching

Maandag laat in de avond klettert de regen hard tegen de tenten en tegen de keukenzeilen. De lijdingx gaan nog een laatste keer over het kampeerveld om het water van de tentluifels af te laten lopen en de legertent waterdicht te krijgen. Harm is de klos, recht boven zijn luchtbed is een lekkage. Uiteindelijk is het zover dat iedereen in zijn/haar slaapzak ligt en gaat slapen.

AD'12 dag 2: Zon, Zee en strand

8 uur ’s ochtends, de vogeltjes fluiten en heel voorzichtig worden de kinderen en de lijdingx wakker. Al vrij snel loopt er alweer lijdingx over het veld en Camille maakt heel subtiel de Rowans wakker. Zij gaan vervolgens richting douches, waar Camillie 12 douches voor zichzelf heeft en Aik bijklept met Marion, Charlotte en Linda in de doucheruimte.

AD'12 dag 1: Modderworstelen

Het is weer zover, we gaan weer op kamp. Niet naar de Ardennen maar wel gewoon naar België. Maar waarom zou je een succesvolle naam veranderen? Dakar is ook niet meer in Afrika maar wordt nog steeds zo genoemd.

back top