Ardennenkamp 6 mei 2011

Laatste dag alweer.....Gisteren avond een heerlijk ontspannen avond gehad. De kids hadden zich 's middags zo vol gestopt met Belgische frieten dat er 's avonds van pannekoeken bakken weinig meer kwam.

Ardennenkamp 5 mei 2011

Het belooft een zonnige dag te worden. Rond half 10 is iedereen ontwaakt en wordt er overal een lekker ontbijtje genuttigd; broodje fricandel, tosti's, wentelteefjes, etc. Om 12:00 uur moest iedereen immers klaar staan voor het kanoen.

Ardennenkamp 4 mei 2011

Dag vier alweer van het jaarlijkse Ardennenkamp. Vanmorgen weinig gedaan, gezorgd dat de tenten in orde waren en de afwas gedaan was. Rond half een zijn we vertrokken naar natuurpark Chlorophille.

Ardennenkamp 3 mei 2011

Na een lekkere warme nacht is iedereen zo rond half tien opgestaan en helemaal wakker. Het droge brood wordt omgezet tot tosti's en wentelteefjes, en iedereen kan er weer tegenaan.

Ardennenkamp 2 mei 2011

De dag begint zoals velen andere dagen tijdens het Ardennenkamp. Het vuur wordt langzaam weer aangewakkerd en de leiding zet zoals altijd handmatig koffie. Het ene kind ontwaakt vroeger dan de ander en zo komt heel voorzichtig de dag op gang.

Ardennenkamp 1 mei 2011

Vrijdag 29 april, het Ardennnenkamp komt in de buurt en we gaan nu echt beginnen met de voorbereidingen. 10:00 's ochtends hebben we afgesproken met enkele explorer en scouts leiding om de hele zaak in te pakken. De aanhanger wordt ook dit jaar weer gesponsord door Camille en hebben we een nieuwe sponsor gevonden die ons een bus kon bieden voor de hele week.

back top