AD'12 dag 6: Een lange dag te gaan…..

Na een gezellige avond start de ochtend toch wat later dan verwacht. Rond 9:00 uur worden de eerste Lijdingx wakker van de Rowans, die zich na een week toch niet meer zelf kunnen redden (uiteindelijk toch wel). 

Douchen is er deze ochtend niet meer bij, omdat een andere groep van 120 man op het terrein aan de beurt is. Al het etenswaar wordt verdeeld over de patrouilles, dus worden er extra dikke tosti’s gebakken en liters melk weg gedronken. Rond 10:30 uur worden de kids op de hoogte gebracht van de gang van zaken. Iedereen krijgt de verantwoordelijkheid voor een bepaalde taak; tent afbreken, kampkist natellen, kookplaat schoonmaken, keuken opruimen, etc. Dit blijkt goed te werken.

Iedereen heeft flink geholpen met het opruimen van de spullen. Jasper liep te zeulen met de tenten, Jeffrey heeft de hele bus ingepakt (toch best bijzonder, omdat de meeste Lijdingx dit niet eens mogen van Aik), Roel heeft de boel op de aanhanger gezeuld. De meiden- en jongenscouts hebben flink gezeuld met alle bagage van iedereen en Linda en Charlotte hebben de banken en tafels schoongemaakt.  Alles moest weer door de bagger heen richting de bus en aanhanger gedragen worden. Gelukkig bleef iedereen er vrolijk onder.

Nadat alles was ingepakt, hebben we een groepsfoto gemaakt bij de bus en de aanhanger. Aankomende week kunnen de collega’s van Aik lekker smullen van een taart met deze foto, als bedankje voor het sponsoren van de bus. Rond 1:30 uur is iedereen klaar voor vertrek. De radio’s worden op standje heel hard gezet en al genietend van de 90’s cd van Harm zetten we de koers op Gaanderen.

Bij Antwerpen kwamen we tot de ontdekking dat de terugweg niet zo spoedig zal verlopen als gedacht. Er stond een enorme file. Camille was gelukkig net voor de file uit gereden, Axel en Marion hebben snel  nog een andere route kunnen nemen. De rest had minder geluk. Zij hebben dik 1,5 uur stil gestaan op de snelweg. Om de tijd te doden werd er een potje President gespeeld bij Michiel in de auto. Krijn heeft met de kids op de snelweg zitten pesten. Aik en Patrick hebben via de bak contact gelegd met de vrachtwagenchauffeurs over dakdragers.

Door de grote vertraging kwam iedereen op verschillende tijden aan bij het gebouw. Hierdoor konden we niet gezamenlijk afsluiten met een Paula yoghurt rap van Scott. De Lijdingx vonden dit ontzettend jammer. Zij kozen er dan maar voor om samen Chinees te eten, tussen het opruimen van de spullen door. Morgen weer een dag… De dag dat we de Belgische modder van de tenten moeten halen en alles weer op moeten ruimen. Gelukkig kunnen de kinderen lekker uitslapen.

We kunnen allemaal terugkijken op een geslaagd kamp. Hoewel het kampterrein bij aankomst al een grote blubber was, hebben we een ontzettend leuke tijd gehad. De plek was prima, het weer is ons meegevallen, we zijn rond gekomen van ons budget en het was onderling gezellig. Wat wil je nog meer…

Rest ons alleen nog even een bedankje….
Ferdinand, bedankt voor het lenen van de aanhanger
Motive, bedankt voor het sponsoren van de bus
Moeder van Marco, bedankt voor het rijden
De Scouts en Explorers; Jasper, Linda, Charlotte, Jeffrey, Roel, Jelco, Chris, Marco, Erik, Dennis, Marco, Scott, Astrid, Lisa, Suze, Anouk, Ellen, Esmy, Femke, Silke. Ontzettend bedankt voor de fijne week! We hebben een leuke tijd met jullie gehad. We hopen dat jullie er volgend jaar weer allemaal bij zijn.
Johnny, voor het lenen van de tent voor de lijdingx.
Ouders Joris, voor de financiele bijdrage voor het kamp
De Rowans; Neal, Emiel, Martijn, Jesse, Rick en Sander. Leuk dat jullie weer met ons mee waren dit jaar! Jullie brachten een stuk gezelligheid bij het kampvuur.
Lijdingx; Camille, Krijn, Axel, Harm, Michiel, Patrick, Aik en Marion. Jullie allemaal bedankt voor de fijne samenwerking en gezellige week!

Verder iedereen bedankt die geholpen heeft op welke manier dan ook.

ardennenkampi-2012-dag6-01.jpg
ardennenkampi-2012-dag6-03.jpg
ardennenkampi-2012-dag6-04.jpg
ardennenkampi-2012-dag6-05.jpg
ardennenkampi-2012-dag6-06.jpg
ardennenkampi-2012-dag6-07.jpg
ardennenkampi-2012-dag6-08.jpg
ardennenkampi-2012-dag6-09.jpg
ardennenkampi-2012-dag6-10.jpg
ardennenkampi-2012-dag6-11.jpg
ardennenkampi-2012-dag6-12.jpg
ardennenkampi-2012-dag6-14.jpg
ardennenkampi-2012-dag6-16.jpg
ardennenkampi-2012-dag6-17.jpg
ardennenkampi-2012-dag6-19.jpg
ardennenkampi-2012-dag6-20.jpg
ardennenkampi-2012-dag6-22.jpg

back top