Het programma is bij scouting erg afwisselend

Scouting is voor kinderen in bijna alle leeftijden, onderverdeeld in verschillende speltakken. Al vanaf 5 jaar is er bij Scouting heel veel te doen. Hoe ouder je bent, hoe groter en uitdagender het avontuur!

Banner Jotihunt 2013

Het programma is bij scouting erg afwisselend. Knutselen of een bezoekje brengen aan een boerderij met de bevers. De welpen bakken brood boven hun eigen kampvuur en wat is er nou leuker dan met je vrienden uitdagende dingen als een dropping te doen?

Toe aan een rustig weekend zonder je ouders? Scouting is een actieve en uitdagende vereniging voor kinderen in bijna alle leeftijden! Wil je zelf activiteiten organiseren, maar heb je geen twintig kinderen thuis? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers.

Niet alleen gezelligheid, ook contacten leggen en dingen bijleren, spelen een grote rol bij Scouting Gaanderen. Wij vinden het belangrijk dat kinderen zowel sociaal als cognitief vele dingen bijleren, een mooi meegenomen kans dus. Scouting is voor hem en haar een leuke hobby en vrijetijdsbesteding met activiteiten, sport en spel.

Is school voor jou niet uitdagend genoeg of wil je iedere week je social media vrienden ontmoeten? Bij Scouting Gaanderen kun je 4 weken gratis komen kijken of scouting ook iets voor jou is. Hierna beslissen kind, ouder en leiding of het kind lid kan en wil worden.

Samen op een actieve en uitdagende manier plezier hebben en tegelijkertijd leren samen te werken! Lijkt je dit leuk? Dan willen wij jou graag leren kennen! Kom eens een keertje meedoen en kijk gerust rond op de website of onze facebookpagina.

Voor informatie of vragen over het verhuur van het clubhuis kunt u kijken bij "gebouw" en ook contact opnemen is 24 uur per dag mogelijk via het e-mail adres verhuurscoganl

Heeft u andere vragen dan kunt u deze emailen naar redactiescoganl

Veel plezier toegewenst namens het team van scouting Gaanderen!

back top

Disclaimer - © 2008 - 2016 - webdesign and hosting by voskotan webservices